UPDATE Sentinţa în procesul schimburilor de terenuri între MApN şi Gigi Becali amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii au cerut închisoare cu executare pentru George Becali și pentru fostul ministru al Apărării, Victor Babiuc. În această cauză, alături de finanțatorul Stelei, au fost trimiși în judecată și fostul ministru al Apărării, Victor Babiuc, fiica acestuia și fostul șef al Statului Major al Armatei, Dumitru Cioflină.

UPDATE: Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au amânat pronunţarea în acest caz pentru data de 24 mai.

Foştii şefi ai Armatei Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină au susţinut, în faţa magistraţilor, că schimbul de terenuri făcut de Ministerul Apărării Naţionale cu omul de afaceri George Becali în 1999 a fost unul legal. Mai mult, fostul şef al Statului Major General a afirmat că tranzacţia a fost făcută in interesul Armatei, care avea nevoie de terenul deţinut de Becali în localitatea Ştefăneștii de Jos, din județul Ilfov.

La rândul său, Becali a calificat drept abuzive acuzaţiile aduse de procurorii anticorupţie. Mai mult, a susținut că ipoteza potrivit căreia ar fi prejudiciat Armata cu 600.000 de euro este neverosimilă în contextul în care a făcut donații de 30 milioane de euro de-a lungul anilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite