Genică Boerică, martorul împotriva lui Adrian Năstase, 12 ani după gratii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Genică Boerică
Genică Boerică

Acesta este acuzat de înşelăciune. Concret, el ar fi beneficiat de rambursări ilegale de TVA de zeci de miliarde de lei vechi, dar şi pentru infracţiuni economice şi spălare de bani.

Controversatul om de afaceri Genică Boerică a fost condamnat de judecători la 12 ani de închisoare. Acesta este acuzat de îneşlăciune. Concret, el ar fi beneficiat de rambursări ilegale de TVA de zeci de miliarde de lei vechi, fiind ,dar şi pentru infracţiuni economice şi spălare de bani. Într-unul din dosare, Boerică a fost condamnat la 8 ani de închisoare, însă la apel judecătorii au hotărât ca dosarul să se rejudece. Noua sentinţă este de 12 ani de închisoare. Alături de Genică Boerică, în dosar se numără mai mulţi cetăţeni arabi.

Genică Boerică este şi martor al acuzării în dosarul "Mătuşa Tamara", în care Adrian Năstase este acuzat de corupţie. Genică Boerică ar fi fost de faţă la anumite discuţii.

CITIŢI ŞI: Cine este Genică Boerică? Este acuzat de delapidare, returnări ilegale de TVA şi vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului, însă este cercetat în stare de libertate

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite