Trafic de influenţă de 20.000 de euro la Primăria Capitalei pentru spaţii comerciale cu vad!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fănel Stan promitea oamenilor de afaceri spaţii comerciale pentru care ar fi intervenit la persoane influente din Primărie. DNA a pus astăzi cătuşe pe mâinile unui bucureştean, iar judecătorii de la Tribunal l-au arestat preventive pentru 29 de zile.

Procurorii DNA îl acuză pe Fănel Stan de trafic de influenţă. Conform magistraţilor, “în perioada noiembrie 2010 – martie 2011, inculpatul Fănel Stan a pretins şi primit de la două persoane denunţătoare în cauză, în mai multe tranşe, suma totală de 20 000 de euro, în baza promisiunii că va interveni la funcţionarii cu putere de decizie din Primăria municipiului Bucureşti şi din Administraţia Fondului Imobiliar Bucureşti, astfel încât aceştia să dispună atribuirea, către cei doi, a unor spaţii comerciale din Bucureşti”.

Fănel Stan susţinea că s-ar afla în relaţii apropiate şi că i-ar putea influenţa pe funcţionarii cu atribuţii în repartizarea spaţiilor comerciale vizate să dispună încheierea unor contracte de închiriere ori concesiune, astfel încât, în cele din urmă, cei doi denunţători să le poată cumpăra. Procurorii l-au reţinut pe bază de ordonanţă, iar judecătorii l-au arestat preventive astăzi, pe o perioadă de 29 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite