Scandal mare în Consiliul Superior al Magistraturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgiana Iorgulescu o atacă dur pe Corina Dumitrescu, ambele membre ale Consiliului Superior al Magistraturii din partea societăţii civile. “Nu mai îndeplineşte condiţiile de independenţă cerute de cadrul constituţional şi, în consecinţă, nu mai poate reprezenta societatea civilă în CSM”, susţine Iorgulescu.

Georgiana Iorgulescu a comentat pe blogul personal afirmaţiile Corinei Dumitrescu făcute în mass media. În plin scandal legat de CV-ul ei, care conţinea informaţii inexate legate de studiile sale la Stanford, Corina Dumitrescu a făcut o declaraţie ciudată pentru un membru CSM din partea societăţii civile. “Personal, am acceptat această candidatură la limita timpului în care actele urmau să fie depuse. Iniţial, refuzasem această candidatură la CSM din partea PSD-ului, fiind o persoană foarte ocupată si numai din acest motiv. Dar, la finalul termenului în care se putea depune candidatura, liderii PSD mi-au făcut din nou această propunere pe care, în cele din urmă, am acceptat-o", a spus la începutul lunii mai, Corina Dumitrescu.

Aceste afirmaţii, cum că a fost propusă de fapt la CSM din partea unui partid politic, au fost taxate de către Georgiana Iorgulescu pe bolgul său personal. “Doamna Dumitrescu, deşi ar trebuie să fie reprezentantul societăţii civile în CSM, deşi, formal, a fost propusă de către Consiliul ştiinţific al unei facultăţi de drept, Domnia Sa a afirmat că, de fapt, propunerea i-a sosit din partea unui partid politic. Din această perspectivă consider că nu mai îndeplineşte condiţiile de independenţă cerute de cadrul constituţional şi, în consecinţă, nu mai poate reprezenta societatea civilă în CSM.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite