Porumboiu şi Penescu, buni de plată: 100.000 de lei pentru Dorinel Munteanu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi a câştigat la Curtea de Apel Bucureşti despăgubiri după ce a fost acuzat că nu şi-ar fi apărat corect şansele în partidele cu Steaua Bucureşti atunci când a antrenat FC Vaslui sau FC Argeş.

UPDATE: "Este o hotărâre atacabilă. Nu-mi fac niciun fel de probleme, e justiţie, nu circ. Eu sincer nici nu ştiam de acest proces. S-a ocupat avocatul meu de acest lucru. Nu am nicio treabă cu Dorinel, fiecare îşi vede de drumul lui. Dacă sentinţa definitivă va fi aceasta, vom plăti, nu-i niciun fel de problemă", a declarat Adrian Porumboiu.

Curtea de Apel Bucureşti a decis în majoritate în favoarea lui Dorinel Munteanu în procesul deschis de acesta împotriva lui Adrian Porumboiu şi Cornel Penescu. Finanţatorii cluburilor de fotbal FC Vaslui şi FC Argeş au fost obligaţi să achite câte 50.000 de lei lui Dorinel Munteanu. Un al treilea judecător nu a fost de accord şi a respins acţiunea fostului fotbalist. Sentinţa nu este este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Penescu nu şi-a mai recunoscut în instanţă cuvintele

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, i-a cerut fostului său patron, Cornel Penescu, daune morale în valoare  de 510.000 de lei. Din partea acuzaţilor, doar Cornel Penescu s-a prezentat în faţa instanţei, Adrian Porumboiu preferând să îşi trimită avocatul.
În faţa judecătorilor, Cornel Penescu nu a recunoscut multe dintre jignirile pe care i le-a adus lui Dorinel Munteanu şi în urma căruia acesta i-a intentat proces.

Patronul echipei F.C. Argeş, la care Munteanu a fost antrenor în perioada 2006 -2007, a spus că el crede că şi-a criticat un angajat, nicidecum că i-a afectat reputaţia.

„Dacă Tănase este mijlocaş, iar el l-a pus fundaş“

Întrebat dacă recunoaşte că l-a făcut pe Dorinel Munteanu “antrenor prost”, Cornel Penescu a răspuns că i s-a părut că a făcut anumite greşeli atunci când a pus jucătorii pe alte posturi. „Dacă Tănase este mijlocaş, iar el l-a pus fundaş“, a răspuns el, în faţa instanţei, atunci când a fost audiat.

De asemenea, Penescu nu a recunoscut că l-a făcut milog pe acesta sau afirmaţia „băgăm bani în fotbal, ca să aibă de unde fura oameni ca Dorinel Munteanu“, pe care avocatul acuzării a prezentat-o drept probă şi a fost spusă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Cornel Penescu încearcă să nu-şi asume responsabilitatea pentru afirmaţiile sale, dar noi vom aduce probe cu emisiunile televizate în care i-a afectat reputaţia clientului meu, Dorinel Munteanu“, a spus avocatul Florin Kovacs.

Citeşte şi

Avocatul lui Dorinel Munteanu: “Am cerut ca Munteanu să nu mai fie acuzat pe nedrept de faptul că nu şi-ar fi făcut corect meseria”

Dorinel Munteanu: „Scandalurile mi-au cauzat multe depresii“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite