Brăila:Falşii şoferi provoacă accidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila:Falşii şoferi provoacă accidente
Brăila:Falşii şoferi provoacă accidente

În dimineaţa zilei de 24 septembrie la ora 9.50, Marian B. de 27 de ani, din Brăila,  în timp ce conducea autovehiculul, pe Bulevardul Dorobanţilor, în apropierea intersecţiei cu strada

În dimineaţa zilei de 24 septembrie la ora 9.50, Marian B. de 27 de ani, din Brăila,  în timp ce conducea autovehiculul, pe Bulevardul Dorobanţilor, în apropierea intersecţiei cu strada Tineretului, a surprins-o şi accidentat-o pe Alexandra F. de 18 ani, din Brăila, care traversa strada pe marcajul pietonal.
În urma accidentului, victima a fost transportată şi internată la spital.
Poliţiştii au stabilit că individul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

În seara aceleiaşi zile de joi, la ora 21.30, Doru Nicuşor C. de 31 de ani, din Brăila, conducea autoturismul, pe DN 23, între localităţile Latinu şi Măxineni. Din cauza lipsei de experienţă, individul , care nu poseda permis de conducere, a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului.

În urma acestui eveniment a rezultat rănirea şoferului şi a pasagerei Meluţa C. de 35 de ani, din satul Lacu-Sărat, ambii fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Brăila pentru îngrijiri medicale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite