Grav accident provocat de un şofer agresiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier a avut loc vineri noapte, cu doar câteva minute înainte de ora 12.00 pe Şoseaua Virtuţii din Bucureşti. Un autoturism Dacia Logan a intrat în plin într-un pom aflat pe marginea şoselei. Cauza accidentului: un şofer agresiv şi teribilist i-a tăiat brusc calea celui care conducea Loganul.

Incidentul a avut loc în apropiere de intersecţia dintre Şoseaua Virtuţii şi Strada Uverturii. Autoturismul Dacia Logan a fost distrus aproape în intregime şi potrivit martorilor oculari a avut loc şi un mic incendiu, imediat după impact.

Şoferul Loganului, şi prietena acestuia, aflată pe scaunul din dreapta au scăpat doar cu leziuni uşoare, provocate de sticla spartă şi de deschiderea airbagurilor. La faţa locului au sosit în scurt timp şi echipajele de poliţie, pompieri şi descarcerare iar traficul a fost îngreunat în zona pentru aproximativ o jumătate de oră.

Potrivit şoferului de pe Logan, un alt participant la trafic i-a tăiat brusc calea după ce în prealabil încercase de mai multe ori să-l depăşească, agresându-l din spate cu faza lungă a farurilor. Şoferul agresiv nu a oprit, şi din declaraţiilor celor prezenţi probabil nici nu a realizat ce a lăsat în spatele său.

Vezi aici mai multe imagini cu maşina avariată

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite