Accident rutier la Perişor: patru maşini au căzut din remorca unui autotren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru maşini au căzut din autotren
Patru maşini au căzut din autotren

Un trailer care transporta autoturisme Dacia Logan a derapat, marţi seară, în apropierea localităţii doljene Perişor, circulația pe drumul național 56 Craiova-Calafat desfăşurându-se pe un singur fir, după ce patru maşini au căzut din remorca autotrenului şi au ajuns pe carosabil.

Autotrenul se îndrepta spre Calafat şi, din primele verificări ale poliţiştilor, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi a stării căii de rulare, transmite corespondentul NewsIn.

“Conducătorul auto nu a respectat condiţiile meto-rutiere şi nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi a derapat. Patru autoturisme care se aflau în remorca autotirului au ajuns pe partea carosabilă, blocând traficul rutier pe un fir de circulaţie. Se aşteaptă o macara de la Vidin să repună în TIR cele patru maşini”, a declarat comisarul de poliţie Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Cele patru autoturisme au fost avariate. Mai multe echipaje de poliţie au fost trimise la locul accidentului pentru a dirija circulaţia pe DN 56, dar şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite