India: 18 persoane decedate într-un accident de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 18 persoane şi-au pierdut viaţa luni dimineaţă într-un accident de autobuz petrecut în regiunea Jammu, în India. Alte 23 de persoane sunt rănite şi au fost transportate de urgenţă la spital, anunţă Thaindian News.

Autobuzul a derapat în afara şoselei şi a căzut într-un defileu de 350 de metri adâncime de lângă localitatea Baglihar Dam, la aproximativ 145 de kilometri de Jammu, locul de unde s-a plecat în cursă. Un oficial al poliţiei a declarat că, pe lângă cei 18 călători decedaţi, alţi patru sunt în stare critică, iar numărul victimelor ar putea să crească.

„Maşina era pe traseul Jammu – Doda şi parcurgea un traseu denivelat, atunci când s-a produs acest accident. Operaţiunile de salvare sunt, încă, în curs aşa că numărul persoanelor decedate ar putea creşte în următoarele ore”, a precizat un funcţionar al forţelor de ordine locale.

Conform rapoartelor mass media, în autobuz se aflau 60 de pasageri, maşina aflându-se pe Drumul Naţional 1. Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital cu un elicopter al Forţelor Aeriene Indiene (IAF), după cum anunţă Thaindian News. Guvernul a declarat stare de urgenţă în regiunea Jammu, luni după-amiază. Autorităţile au făcut public şi numărul de înmatriculare al vehicolului: JK 02 D 7339.

Regiunea este cunoscută pentru accidentele dese de autobuz, doar anul acesta înregistrându-se, pe acest traseu, alte patru astfel de catastrofe în care numărul persoanelor decedate a variat de la una la 38.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite