Pericol de explozie. Camion cu butelii de oxigen, implicat într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele de intervenţie au ajuns la locul accidentului, viaţa oamenilor nu este în pericol (captură imagine RTV)
Echipele de intervenţie au ajuns la locul accidentului, viaţa oamenilor nu este în pericol (captură imagine RTV)

Un camion cu butelii de oxigen s-a răsturnat în apropiere de Râmnicu-Vâlcea. Rezervoarele transportate s-au răsturnat.

UPDATE La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii ISU cu o autospecială care au luat măsurile de securitate. Toate buteliile au fost ridicate din camionul răsturnat, puse în altul şi transportate la locul unde trebuiau să ajungă iniţial. Traficul pe drumul naţional 64 Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani a fost oprit aproximativ o jumătate de oră.

S-a oprit circulaţia pe o rază de aproximativ 800 de metri şi s-au luat măsuri pentru evacuarea populaţiei din zonă.

Camionul implicat în accident s-a răsturnat pe DN 64, între Râmnicu-Vâlcea și Drăgășani. Buteliile cu oxigen au căzut din autovehicul și există pericolul de explozie.

În camion erau 21 de butelii cu oxigen care trebuiau să ajungă la CET Govora.

Conform informațiilor oferite de reprezentantul ISU Vâlcea, Nicolae Cornea, "evenimentul nu a fost însă de amploare deosebită" şi buteliile nu pun în pericol viaţa oamenilor. Camionul a intrat pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat, pe partea stângă. "La virajul de pe DJ 64 spre pasarela care duce spre platforma industrială Râmnicu Vâlcea Sud, la viraj s-a răsturnat pe stânga, iar buteliile au căzut din bena acestuia. Nu au fost probleme deosebite, nu au fost cazuri de explozie sau alte evenimente care să pună în pericol viaţa oamenilor sau alte situaţii de urgenţă asociate. Buteliile au fost ridicate, încărcate în alt vehicul şi şi-au continuat drumul", a declarat acesta, pentru RTV.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite