A fugit de acasă în căutarea mamei, plecată în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ieşeni sunt în căutarea a doi minori, daţi dispăruţi de câteva zile. O elevă de 14 ani, Florentina Ilienescu, din localitatea Valea Lupului, a fugit de la şcoală în căutarea

Poliţiştii ieşeni sunt în căutarea a doi minori, daţi dispăruţi de câteva zile. O elevă de 14 ani, Florentina Ilienescu, din localitatea Valea Lupului, a fugit de la şcoală în căutarea părinţilor plecaţi la muncă în străinătate. Fetiţa locuia de doi ani împreună cu rudele. Prietenii Florentinei spun că fata plângea de multe ori de dorul mamei şi cred că a plecat "în lume" să îi caute de una singură. Cazul readuce în discuţie drama copiilor lăsaţi în grija rudelor, acum câteva săptămâni, un alt elev din Iaşi punându-şi capăt zilelor din acelaşi motiv. Potrivit şefilor Direcţiei de asistenţă socială din Iaşi, alţi peste 1.050 de copii din mediul rural, cu vârste între 2 şi 16 ani, sunt lăsaţi în grija rudelor.
Pe de altă parte, poliţiştii ieşeni răscolesc judeţul în lung şi în lat pentru a-l găsi pe Florin Ursache, de 12 ani, dat dispărut de mai bine de o săptămână. Poliţiştii solicită ajutorul tuturor celor care pot da informaţii despre cei doi copii dispăruţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite