Ziua Porţilor Deschise la AJOFM Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de tineri şi zeci de persoane cu dizabilităţi au venit ieri la sediul Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Iaşi (AJOFM), cu prilejul Zilei Porţilor Deschise.

Sute de tineri şi zeci de persoane cu dizabilităţi au venit ieri la sediul Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Iaşi (AJOFM), cu prilejul Zilei Porţilor Deschise. Oamenii au putut vedea cu ce se ocupă o astfel de instituţie publică, de a consulta oferta locurilor de muncă şi de a primi consiliere profesională.

"A fost o zi dedicată întrebărilor. Am încercat să facem în aşa fel încât oamenii care au venit aici să plece cu optimism şi cu ideea că pot găsi un loc de muncă", a precizat Elena Toarbă, purtător de cuvânt la AJOFM. Printre vizitatori s-a numărat şi Alina Cobiliţă, care a terminat liceul la Grupul Şcolar Agricol "Vasile Adamachi".

"Am făcut un curs de calificare în domeniul coafură-manichiură, asta după ce am primit consiliere de la AJOFM. Trag speranţe că aşa îmi voi putea găsi mai uşor un loc de muncă şi de aceea am şi venit în această zi", ne-a mărturisit tânăra de 21 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite