Ziua Femeii, sărbătorită cu cafea şi ciocolată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a IV-a ediţie a târgului de cafea şi ciocolată are loc, în acest weekend, la sala Plaza din cadrul complexului World Trade Center Bucureşti. Vizitatorii au acces, azi, în intervalul

Cea de-a IV-a ediţie a târgului de cafea şi ciocolată are loc, în acest weekend, la sala Plaza din cadrul complexului World Trade Center Bucureşti. Vizitatorii au acces, azi, în intervalul 10.00-19.00, iar duminică de la 10.00 la 18.00.

Evenimentul dulce, dedicat Zilei Internaţionale a Femeii, constituie, pentru publicul larg, un prilej de sărbătoare. Pe lângă delicioasele produse expuse, organizatorii au pregătit surprize muzicale, dansuri latino sau standard: vals lent, vals vienez, tangou, quik step, precum şi concursuri cu premii atractive.

Tombola va avea loc duminică, de la ora 14.00. Pentru că femeile se dau în vânt după momentele de relaxare petrecute în faţa unei ceşti de cafea, iar bărbaţii recunosc că, întotdeauna, o ciocolată-cadou e apreciată, la târg, gama de produse e atractivă.

Iubitorii celor două ingrediente vor avea ocazia să descopere, la standuri, diverse sortimente de cafea, cât şi specialităţi rafinate de ciocolată: cu orez, fără zahăr, cu ardei iute, antistres, de slăbit, energizantă, relaxantă, de pepermint, stropită cu polen, cu cacao iute, învelită în foi de tutun, cu umpluturi de cafea, nuga, alune, zahăr ars, fructe, frişcă, migdale, marţipan şi praline belgiene.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite