Zborurile low cost, avantajate de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zborurile low cost vor ajunge, în acest an, la jumătate din totalul zborurilor din România, deoarece oamenii au devenit mult mai atenţi la preţ şi vor alege zboruri mai ieftine, anticipează Luke Farajallah, şeful operaţiunilor transportatorului aerian Wizz Air în România. „Chiar dacă este criză, oamenii vor continua să călătorească, însă se vor uita de două ori la preţul unui bilet de avion”, a declarat Luke Farajallah î

Acesta şi-a cerut public scuze pentru incidentul din cursul săptămânii trecute când mai mulţi pasageri români ai companiei Wizz Air, printre care şi un grup de copii, au fost blocaţi pe aeroportul Luton din Londra. Şeful Wizz Air a motivat întârzierea de cinci ore a zborului, urmată de anularea acestuia, prin condiţiile meteorologice nefavorabile.

Farajallah a recunoscut că, în urma incidentului de pe aeroportul Luton, reprezentanţii Wizz Air au purtat discuţii cu oficialii
Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor însă nu a dorit să comenteze dacă operatorul aerian a fost sau nu amendat din această cauză.

Dacă în luna octombrie a anului trecut, Wizz Air ocupa locul doi pe piaţa zborurilor low-cost din România, cu o cotă de piaţă de 31% iar Blue Air era lider de piaţă cu 35%, în prezent, Wizz Air a devenit lider, cu o cotă de 36%, urmat de Blue Air cu o pondere de 34% din piaţa internă de profil.

Citiţi mai mult în ziarul Adevărul de luni

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite