Răzbunarea pătrunjelului: Băsescu nu cumpără zarzavatul olandez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Basescu sărbătoreşte la Constanţa
Traian Basescu sărbătoreşte la Constanţa

Preşedintele Traian Băsescu a delcarat la România TV că a evitat până acum să cumpere zarzavaturi olandeze,  lăsând de înţeles că e un răspuns personal  la recenta opoziţie a Ţării Lalelelor de a primi ţara noastră în spaţiu Shenghen.

Traian Băsescu s-a arătat nemulţumit în această seară că preţurile în magazine, în special la zarzavaturi, au crescut. "Nu mai sunt acum zarzavaturi româneşti . trebuie să recunosc că am evitat cât am putut zarzavaturile olandeze. Am preferat să cumpăr turceşti şi spaniole dacă tot nu sunt româneşti. Şi cred că e bine să nu cumpărărm zarzavaturi olandeze", a spus Băsescu în această seară în direct la România TV, fiind interpelat de un reporter în parcarea unui supermarket unde preşedintele evenise să îşi facă o serie de cumpărături.

Băsescu, care cumpărase sprintre altele şi ghirlande pentru bradul de Crăciun, a făcut şi o urare de sărbători românilor făcând trimitere la mândria naţională. "Ar trebui să fim puţin mai senini şi mai siguri pe noi. Ne place să ne autoflagelăm , să fim complexaţi. Suntem o naţiune mare, a şaptea din Uniunea Europeană. performanţe economice avem mai bune decât mulţi alţii la care ne uităm ca la Dumnezeu".

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite