Două aparate de zbor s-au ciocnit la New York (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două aparate de zbor s-au ciocnit la New York (UPDATE)
Două aparate de zbor s-au ciocnit la New York (UPDATE)

Două aparate de zbor s-au ciocnit în aer, la New York, deasupra râului Hudson. În urma accidentului, cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa.

UPDATE 23:17: După mai multe ore de căutări, autorităţile au anunţat că niciun supravieţuitor nu a fost găsit. Până acum au fost recuperate însă doar două cadavre.

La bordul celor două aparate de zbor se aflau nouă persoane, trei în avion şi şase în elicopter. Moartea unuia dintre pasageri a fost deja confirmată. Scafandrii poliţiei caută, în apele râului Hudson, alte eventuale victime.

Mai citiţi şi:
Miracolul aviatic de la New York
New Scientist: Cauza prăbuşirii avionului Hudson se confirmă

Potrivit Fox News, un avion de mici dimensiuni a intrat in coliziune cu un elicopter. Ambele aparate de zbor s-au prăbuşit în apă, din avion desprinzându-se, în urma coliziunii, o aripă.

Un martor a declarat că elicopterul a explodat în urma coliziunii. Elicea elicopterului s-a desprins de restul aparatului de zbor, care s-a prăbuşit în apele râului, a declarat un alt martor.

"S-a auzit un zgomot puternic, ca un rateu de maşină, apoi am văzut elicopterul cum cădea ca un bolovan
", a spus Buzz Nahas, martor la incident. "Mai multe bucăţi din elicopter s-au împrăştiat pe asfalt, astfel că a trebuit să ne adăpostim ca să nu ne lovească", a precizat un Katie Tanski, un alt martor din Hoboken.

Acum şapte luni, acelaşi râu Hudson a fost scena unui accident de avion spectaculos în care pilotul a reuşit să aterizeze avionul pe apă, în siguranţă, astfel că nici un pasager nu a fost rănit.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite