Un avion al companiei Wizz Air a fost lovit de fulger

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un avion al companiei Wizz Air a fost lovit de fulger
Un avion al companiei Wizz Air a fost lovit de fulger

Cursa de luni a Wizz Air pe ruta Cluj-Napoca - Paris a fost anulată, iar alte curse ale aceluiaşi operator aerian au întârzieri între opt şi douăsprezece ore, compania anunţând că programul de zbor este afectat după ce o aeronavă a fost lovită, duminică, de un fulger.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei Wizz Air transmis luni, aeronava care opera, duminică, zborul Cluj-Roma a fost lovită de fulger.

"Aeronava lovită de fulger a ajuns în siguranţă la destinaţie, însă conform regulamentului a rămas la sol pentru verificări. Din cauza acestui eveniment, zborul de întoarcere Roma-Cluj are o întârziere de douăsprezece ore. Totodată, din cauza rotaţiei aeronavelor sunt afectate şi zborurile Cluj-Dortmund-Cluj şi Cluj-Milano-Cluj de luni, acestea înregistrând întârzieri de aproximativ opt ore", se arată în documentul citat.

Potrivit comunicatului Wizz Air, pasagerii zborului Roma-Cluj au fost informaţi şi au primit vouchere pentru alimente şi băuturi, iar pasagerii curselor spre Dortmund şi Milano au fost informaţi, la rândul lor, asupra schimbărilor apărute.

"Cursa Cluj-Dortmund trebuia să decoleze la ora 7.20, dar estimăm că va pleca la ora 15.35, iar cursa de la Dortmund care trebuia să decoleze la 10.25 va pleca la 18.20. Întârzierile estimate sunt de circa opt ore. De asemenea, cursa Cluj-Milano, care trebuia să decoleze la 13.05, va pleca la 18.20, iar cursa Milano-Cluj, care trebuia să decoleze la 15.40, va pleca la 23.30. Întârzierea la cele două zboruri este estimată la şapte ore şi 50 de minute", se mai precizează în document.

De asemenea, a fost anulată, luni, şi cursa Cluj-Paris, care trebuia să plece la ora 17.20.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite