Weekend în zbor la Comăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de ieri, timp de trei zile, comăneştenii pot urmări un program ce cuprinde zbor cu parapante, motodeltaplan, salturi cu paraşuta sportivă, aeromodelism, prezentare de echipamente şi


Începând de ieri, timp de trei zile, comăneştenii pot urmări un program ce cuprinde zbor cu parapante, motodeltaplan, salturi cu paraşuta sportivă, aeromodelism, prezentare de echipamente şi accesorii şi o demonstraţie aeriană cu avioane de vânătoare MiG 21. "Este o sărbătoare a Comăneştiului, dar şi a tuturor celor care doresc să se alăture locuitorilor oraşului nostru. Cu sprijinul celor care au contribuit la organizare, sperăm să oferim publicului numeroase surprize plăcute, iar festivalul de zbor "Cer Senin" să reprezinte un punct de plecare către o tradiţie pe care ne-o dorim la Comăneşti, cea a zborului. Aşteptăm la această sărbătoare a oraşului cât mai mulţi cetăţeni, de toate vârstele, deoarece pentru ei este organizată întreaga manifestare. Mulţumim tuturor celor care se implică în reuşita festivalului şi sper, aşa cum am mai spus, să punem piatra de temelie a unei manifestări reprezentative pentru oraşul nostru", a declarat primarul Comăneştiului, Viorel Miron.
"Suntem bucuroşi că putem contribui la o manifestare deosebită, cum se anunţă cea de la Comăneşti. Vom avea şi noi avioanele MiG 21 Lancer, care vor survola oraşul şi locul de desfăşurare a festivalului", a precizat şi lt. comandor Gelu Miron, purtătorul de cuvânt al Bazei 95 Aeriene Bacău.
Festivalul include recitaluri de muzică folk, popular, precum şi o întrecere care se va bucura cu siguranţă de succes: un concurs pentru gurmanzi. Programul artistic va fi întregit de recitalul extraordinar al actorului băcăuan Viorel Baltag, iar amfitrionul întregii manifestări artistice va fi jurnalistul Florin Filioreanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite