Weekend cu vânători şi Boogie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lungmetrajul lui Radu Munteanu, "Boogie" ajunge sâmbătă la Timişoara şi rulează la Cinema City, în Iulius Mall. Filmul, care îi are în prim plan pe actorii Dragoş Bucur şi Anamaria

Lungmetrajul lui Radu Munteanu, "Boogie" ajunge sâmbătă la Timişoara şi rulează la Cinema City, în Iulius Mall.
Filmul, care îi are în prim plan pe actorii Dragoş Bucur şi Anamaria Marinca, a fost prezentat la Cannes, la Karlovy Vary şi la alte festivaluri internaţionale.

Producţia a fost selectată pentru nominalizările din acest an ale Academiei Europene de Film. Stagiunea Teatrului German de Stat din Timişoara este deschisă duminică, de la ora 20.00, cu spectacolul "Chip de Foc", în regia lui Radu Alexandru Nica. Spectacolul are loc la etajul patru al magazinului Bega şi este tradus în limba română.

Orădenii sunt aştepaţi sâmbătă la un concert Goran Bregovic. Concertul face parte din festivalul Toamnei Orădene şi va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, pe o scenă amplasată în faţa primăriei Oradea.

Sâmbătă, în judeţul Arad, localitatea Bata, are loc prima ediţie a "Festivalului Vânătorii". Festivalul îşi propune redescoperirea tradiţiilor şi a obiceiurilor legate de vânătoare şi promovarea lor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite