Weekend cu teatru şi publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână este plin de evenimente interesante la Timişoara. Cei care vor o seară multiculturală sunt invitaţi astăzi, de la ora 17, la Casa Studenţilor din oraş, la

Sfârşitul de săptămână este plin de evenimente interesante la Timişoara. Cei care vor o seară multiculturală sunt invitaţi astăzi, de la ora 17, la Casa Studenţilor din oraş, la evenimentul „Celebrarea diversităţii culturale”.

Reprezentanţi ai şapte etnii vor participa la eveniment.  Tineri români, sârbi, rromi, maghiari, slovaci, bulgari şi nemţi vor prezenta momente muzicale, dansuri multietnice şi recitaluri de vioară.  Mâine dimineaţă, Asociaţia Culturală „Noua Acropolă” organizează cursul teoretic şi practic de pictură murală aztecă.

Cei care vor să studieze chiar şi în weekend sunt aşteptaţi la Centrul Regional de Afaceri pentru un curs de „Powerful Business Writing”. Se va discuta despre cum se scriu emailuri, rapoarte, oferte, scrisori de vânzare şi propuneri de afaceri care nu dau greş.

Bănăţenii petrecăreţi mai pot da o tură în această seară în Setup Venue Club, unde cântă Dj D-Bridge. Tot în această seară, de la ora 22:30, începe „Seara devoratorilor de publicitate gay”, în club Sauvage.

Pasionaţii de teatru sunt invitaţi tot în această seară la sala Studio pentru spectacolul „Se-apropie vremea”, susţinut de Teatrul Maghiar. De la ora 19, pe scena Teatrului German are loc deschiderea săptămânii aniversare a instituţiei. Mâine dimineaţă, de la ora 11 şi de la ora 12, pe scena de la Teatrul de Păpuşi se va juca pentru cei mici piesa „Fata babei şi fata moşului”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite