Weekend romantic la Vama Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekend, mulţi turişti au ales ca destinaţie litoralul. În multe staţiuni s-a făcut plajă, dar Vama Veche s-a aflat în topul preferinţelor tinerilor.

Unii au venit cu cortul încă de vineri seara pentru a se distra preţ de două nopţi, iar romanticii au venit doar pentru o plimbare pe malul mării. Cei mai curajoşi au făcut o baie în mare, deşi apa este încă rece.

Oricum, staţiunea ademeneşte turiştii cu oferte. Un loc într-o cameră dublă poate costa şi 25 de lei, în unităţi de o stea. În vile şi pensiuni, închirierea unei camere duble, cu baie, televizor şi frigider, costă aproximativ 100 de lei.

Unele terase au reducere de 20% la preparatele din meniu, pentru că este „săptămâna nebună“. La mare căutare sunt clătitele „patinate“, „ciobăneşti“, „vanilate“ sau care „tzin di foame“, dar şi băuturile alcoolice, pentru care unii comercianţi oferă gheaţă gratis.

Cine a venit de vineri a fost fericit că s-a putut bronza puţin, pentru că ieri vremea nu a ţinut deloc cu turiştii. În timp ce în oraşe era senin, în jurul orei 12.30, la malul mării s-a aşternut ceaţa.

Vizibilitatea era de aproximativ 15 - 20 de metri. „Nu ne aşteptam. Iniţial am crezut că e vânt puternic şi praf. Nu mai avem cum să ne bronzăm şi ne pregătim să plecăm acasă“, a spus Elisabeta Dănilă, din Vrancea. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite