Weekend cu rock şi culturism pe Bega

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Dramaturgiei ia sfârşit în acest weekend. Astăzi, de la ora 19, pe scena Teatrului Naţional din Timişoara se joacă piesa ,,Portretul Doamnei T”. La ora 21, în Club Porto Arte

Festivalul Dramaturgiei ia sfârşit în acest weekend. Astăzi, de la ora 19, pe scena Teatrului Naţional din Timişoara se joacă piesa ,,Portretul Doamnei T”. La ora 21, în Club Porto Arte cântă Maria Răducanu.

Mâine, în ultima seară a festivalului, de la ora 19 va avea loc spectacolul ,,Trei surori”, urmat de gala de premiere. Tot mâine seară, în cadrul festivalului, va concerta Anca Parghel. Astăzi, de la ora 16, pe drumul dintre Casa Studenţilor şi Piaţa Operei are loc spectacolul ,,Evacuarea casei studenţilor”.

Concert ,,Implant pentru refuz”

Pe tot parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, Centrul Cultural Francez din Timişoara organizează cea de-a XX-a ediţie a sărbătorii franceze a lecturii. Şi iubitorii muzicii rock au program, pentru că cei de la ,,Implant pentru refuz” concertează astăzi, de la ora 21, în club Setup.

Timişorenii dornici să facă sport pot participa la cea de-a IX-a ediţie a Maratonului Timişoara. Mâine, de la ora 10, se dă startul pentru alergarea de 42 km. În această după-amiază, de la ora 16, la Sala Olimpia se desfăşoară două competiţii de culturism: ,,Cupa Libertăţii - Memorialul Vasile Balmuş” şi ,,Weider’s Grand Prix”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite