Weekend cu jazz, electro şi nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instrumentişti de jazz care vor împărţi scena şi partitura cu artişti de muzică clasică, aranjamente nupţiale pe teme exotice sau de lux şi muzică electronică făcută cu jucării – asta

Instrumentişti de jazz care vor împărţi scena şi partitura cu artişti de muzică clasică, aranjamente nupţiale pe teme exotice sau de lux şi muzică electronică făcută cu jucării – asta îi aşteaptă, în acest sfârşit de săptămână, pe timişoreni. Evenimentul-vedetă este proiectul inedit al Filarmonicii „Banatul”, concertul de jazz simfonic, programat deseară, de la ora 19.00.

Concertul a fost conceput de jazzmanul specialist în vibrafon, instrument atipic pentru acest gen, Eldad Tarmu. Americanul îndrăgostit de Timişoara va fi însoţit pe scena de la Capitol de dirijorul Pedro Negrescu, dar şi de un cvartet de coarde al Filarmonicii, de Jonny Bota şi cântăreaţa Cristina Pădurariu. Pentru amatorii de muzică electronică, evenimentul weekendului este party-ul din această seară din clubul Setup, unde formaţia germană Psapp va cânta la... jucării, în stilul care i-a consacrat – „toytronica”.

Cei care plănuiesc să se căsătorească anul acesta au ocazia să-şi completeze lista de investiţii pentru nuntă, la Târgul de nunţi, care se desfăşoară, până duminică, la Iulius Mall.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite