Weekend cu dans contemporan şi teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekend, timişorenii sărbătoresc Halloween-ul. Pasionaţii de salsa, dar şi cei care nu au încercat niciodată acest dans, sunt invitaţi la Festivalul de dans Halloween Salsa Weekend.

În weekend, timişorenii sărbătoresc Halloween-ul. Pasionaţii de salsa, dar şi cei care nu au încercat niciodată acest dans, sunt invitaţi la Festivalul de dans Halloween Salsa Weekend. Evenimentul se desfăşoară sâmbătă şi duminică la NH Hotel, dar şi în Clubul No Name. Costul unui bilet este de 30 de lei.

Tot în spiritul Halloween-ului, vineri, de la ora 18, în librăria Cărtureşti se vor citi poveşti înfricoşătoare. Seara se va încheia cu un concurs de dovleci sculptaţi şi felinare inedite. Cei care nu sunt interesaţi de sărbătoarea americană sunt aşteptaţi vineri, de la ora 20, la Casa Studenţilor. Teatrul Thespis prezintă farsa tragică ,,Scaunele” de Eugen Ionescu. Intrarea este liberă.

Tot vineri, de la ora 19, maestrul Christoph Rehliva va dirija la Filarmonica ,,Banatul” ,,Nunta lui Figaro” de Mozart. Sâmbătă, Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely va prezenta premiera spectacolului ,,Revista pe Titanic”, de la ora 19, la Sala Studio. Duminică dimineaţa, de la ora 11, copiii sunt invitaţi la Teatrul de păpuşi, unde se va juca piesa ,,Doi purceluşi”.

Arădenii sărbătoresc teatrul

Teatrul Ioan Slavici împlineşte 60 de ani de la înfiinţare. „Din seria manifestărilor dedicate împlinirii a 60 de ani de activitate face parte şi premiera spectacolului «Zadarnicele chinuri ale dragostei», de William Shakespeare, în regia lui Ştefan Iordănescu, care va avea loc duminică“, a declarat Mihaela Balint, purtător de cuvânt al teatrului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite