Fondul de vânătoare de la Balc a fost atribuit Asociaţiei de Vânătoare Waidmannsheil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia de Vânătoare Waidmannsheil a câştigat marţi, în urma unei licitaţii publice, dreptul de concesiune pentru următorii zece ani asupra fondului de vânătoare de la Balc, informează NewsIn. Asociaţia va plăti anual suma de 26.733 de euro pentru concesionarea fondului de vânătoare la care a renunţat omul de afaceri Ion Ţiriac.

Patru asociaţii de vânătoare, care şi-au depus dosarele, au fost admise pentru licitaţie, şi anume Asociaţia de Vânătoare "Valea lui Liman Făget", Asociaţia de Vânătoare Waidmannsheil, Asociaţia de Vânătoare şi Pescuit Sportiv "Artemis" şi Asociaţia Clubul Romsilva Sfântu Gheorghe.

Valoarea de pornire pentru licitaţia Fondului de la Balc a fost de 3.819 euro.

"Ne aşteptam să se ajungă la această valoare. Am mai fi mers puţin, însă concurenţii noştri au renunţat foarte uşor", a declarat reprezentantul Waidmannsheil, Demian Radu, neprecizând care era suma maximă pe care ar fi licitat-o. Acesta a declarat că nu şite care sunt motivele pentru care omul de afaceri român Ion Ţiriac a renunţat la fondul de vânătoare de la Balc. "Nu ştiu exact ce activităţi se vor desfăşura acolo, ideea principală este să aducem vânători străini", a adăugat reprezentantul Waidmannsheil.

Cea mai mare valoare de atribuire prin licitaţie a fondurilor de vânătoare a fost cea din cadrul fondului de vânătoare de la Miceşti, judeţul Argeş. Asociaţia de Vânătoare şi Pescuit Argeş va plăti astfel pentru dreptul de concesiune 59.586 de euro anual.

În afară de domeniul cinegetic de la Balc vor fi licitate marţi şi miercuri alte 40 de fonduri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite