Vremea se încălzeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea  se încălzeşte
Vremea se încălzeşte

Meteorologii arată că, în zilele următoare, vremea se va încălzi uşor şi va ploua mai puţin. Potrivit specialistului Dumitru Baltă, astăzi va mai ploua izolat numai la deal şi la munte, iar la noapte, tot izolat, vor fi precipitaţii în estul şi în sud-estul ţării.

Temperatura va fi apropiată de mediile multianuale ale lunii septembrie. Maximele termice vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade. Mâine, vremea va fi predominant frumoasă, iar temperatura va mai câştiga unul-două grade Celsius. În această zi, numai în estul ţării şi la munte, izolat şi trecător, va ploua slab. La jumătatea săptămânii, vremea se va mai încălzi uşor. Numai în sud-estul Dobrogei va fi posibil să plouă slab.

Temperaturile de joi vor fi mai ridicate decât în ziua anterioară. Vineri, procesul de încălzire va continua, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade. Nu se prevăd ploi.

Dumitru Baltă spune că sfârşitul de săptămână va fi împărţit în două. Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă. Duminică însă, cerul se va înnora treptat în jumătatea de vest a ţării, unde pe arii restrânse va ploua.

Vântul puternic nu i-a speriat pe turişti. Chiar dacă soarele a stat ascuns şi a bătut vântul, cei care au decis să petreacă vacanţa la mare nu au lăsat ca vremea rea să le strice planurile. Turiştii au pus pe ei o haină mai groasă, au luat o umbrelă care să-i apere de ploaie şi au ieşit pe plajă. „Mie îmi convine că bate vântul. Dacă nu fac plajă, fac aerosoli şi tot ies în câştig“, a declarat Luminiţa Bădan din Bucureşti, venită la mare pentru o săptămână.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite