Vreme foarte caldă pe litoral de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au ales să fie prezenţi pe litoral la deschiderea sezonului estival se vor bucura de o vreme cât se poate de bună, cu temperaturi ca de vară şi fără strop de ploaie.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă, pentru acest sfârşit de săptămână, vreme în general frumoasă în toată ţara cu temperaturi între 17 şi 28 de grade Celsius. Astăzi, în Muntenia vremea va fi caldă, iar valorile termice se vor încadra între 20 şi 23 de grade Celsius.

Şi în Dobrogea, vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile vor ajunge până la 20 de grade Celsius. În Oltenia şi în Moldova va fi, de asemenea, cald, cu maxime între 21 şi 24 de grade Celsius. Nici locuitorii din Transilvania, Maramureş şi vestul teritoriului nu trebuie să-şi facă griji pentru că timpul va fi la fel de frumos şi în acele zone.

Cei care de 1 Mai aleg să-şi petreacă minivacanţa la munte vor avea parte de vreme cu soare. Pe de altă parte sunt încă pârtii pe care se poate schia. La Valea Dorului, temperaturile scăzute din ultimul timp au menţinut zăpada pe pârtii.

Timp frumos şi duminică

Mâine, vremea se va menţine caldă, cu mici înnorări prin vestul ţării, însă cu temperaturi ridicate. Vor fi 25 de grade la Bucureşti, Craiova şi Timişoara, 24 de grade la Braşov, Cluj şi Galaţi. În estul ţării, valorile termice vor depăşi 25 de grade. Pe litoral, temperaturile vor fi ceva mai scăzute, dar nu mai mici de 20 de grade Celsius. 

Săptămâna viitoare va începe cu vreme frumoasă în mai toată ţara, cu temperaturi ridicate peste tot. Doar în vestul ţării, la Oradea, este posibil să cadă luni câţiva stropi de ploaie. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite