Vreme de primăvară doar până vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi va fi la fel de cald ca şi în zilele trecute. Temperaturile vor fi ridicate şi vor atinge chiar şi 24-25 de grade Celsius în Maramureş şi Crişana.

Pe litoral va fi mai rece, cu valori de cel mult 14-15 grade. Norii vor fi prezenţi în majoritatea regiunilor, dar va ploua puţin şi izolat, cu precădere în zona de munte. Spre seară este posibil ca ploile să apară sporadic în sudul şi sud-vestul ţării. În Bucureşti va fi înnorat de dimineaţă, dar la amiază vor fi în jur de 21-22 de grade, cu 5 grade mai mult faţă de temperatura normală. Vântul va sufla în rafale susţinute.

Mâine, norii vor persista în sud-vestul ţării, în sud şi la munte, dar nu va ploua decât izolat. În rest, cerul va fi limpede, iar soarele îşi va face din nou apariţia. Maximele se vor încadra între 13 şi 23 de grade, dar vântul va bate uşor în toată ţara, cu intensificări mai ales în sud-est şi la munte. În Capitală, mâine va fi înnorat şi va bate vântul, dar ploile vor fi puţine şi slabe. Chiar şi aşa însă, temperaturile maxime vor ajunge la 19-20 de grade. Vineri este posibil să plouă în toate regiunile ţării. Temperaturile minime vor fi între 4 şi 12 grade, iar cele maxime, între 14 şi 22 de grade. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite