"Vrem audienţă la A.V.A.S"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

pentru conducerea RAFO. Managerul general al RAFO, Marin Anton, şi sindicatul Rafinorul au invitat parlamentarii de Bacău şi reprezentanţii Prefecturii, Consiliului Judeţean şi Primăriei

pentru conducerea RAFO. Managerul general al RAFO, Marin Anton, şi sindicatul Rafinorul au invitat parlamentarii de Bacău şi reprezentanţii Prefecturii, Consiliului Judeţean şi Primăriei Oneşti la o întâlnire pe tema situaţiei RAFO.
"Nu reuşim să obţinem o simplă audienţă la domnul Orăşanu, de la AVAS, deşi suntem al şaptelea contribuabil la nivel naţional. În ultimii doi ani am plătit opt sute de milioane de dolari la bugetul de stat, dar suntem trataţi ca ultimii oameni. Am făcut şi cereri scrise, însă nu avem nicio reacţie, domnul Orăşanu nici nu vrea să ne asculte. RAFO cere numai să intre în normalitate, printr-un contract de novaţie, act perfect legal, prin care proprietarul RAFO să devină Calder-A, care poate face investiţii aici. Nu ar fi prima dată când se aplică această soluţie", a spus managerul general al RAFO, Marin Anton. şi liderul de sindicat Ion Marian a solicitat ajutorul politicienilor şi şefilor administraţiei locale. După mai multe luări de cuvânt ale parlamentarilor băcăuani, o propunere concretă a venit din partea deputatei Minodora Cliveti. "Propun ca întreg corpul parlamentar de Bacău să meargă la şeful AVAS, să solicite o audienţă pentru conducerea RAFO. Să vedem dacă şi parlamentarii vor fi trataţi la fel". În cele din urmă, parlamentarii băcăuani şi-au dat întâlnire luni, la ora 15.30, când vor încerca să obţină din partea lui Răzvan Orăşanu promisiunea că va catadicsi, în sfârşit, să îi asculte pe cei de la RAFO, societate la care lucrează 2.500 de oameni şi care este contribuabilul numărul unu din judeţul Bacău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite