Voicu se vrea liber din motive medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Cătălin Voicu, arestat preventiv pentru corupţie, a fost mutat provizoriu într-o celulă de la Cercetări Penale, unde „locuieşte“ alături de doi tineri acuzaţi de tâlhărie.

Din momentul arestării preventive, la 30 martie, senatorul Voicu a fost dus la Spitalul Penitenciar Jilava, deoarece acuza probleme cardiace apărute pe fond de stres.

Întrucât starea sa de sănătate s-a ameliorat, vineri seară, Cătălin Voicu a ajuns în arestul de la Cercetări Penale, loc despre care senatorul vorbea ca despre un beci al „dezumanizării fiinţei umane".

După ce magistraţii au respins cererea lui Voicu de eliberare sub control judiciar, avocaţii senatorului iau în calcul să solicite eliberarea clientului lor pe motive medicale, deşi parlamentarul a declarat în faţa instanţei că nu este bolnav, ci are doar puseuri date de situaţia sa juridică.

Cătălin Voicu s-a plâns magistraţilor că înainte de a fi adus în instanţă ia sedative întrucât nu înţelege de ce a ajuns tocmai el după gratii. De altfel, parlamentarul este în permanenţă monitorizat de medici.

Noi audieri

Cătălin Voicu este cercetat pentru trafic de influenţă şi fals în înscrisuri private. DNA îl acuză pe parlamentar că ar fi încercat să influenţeze magistraţi de la instanţa supremă, dar şi poliţişti pentru a rezolva favorabil dosarele oamenilor de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic. Urmează ca, în această săptămână, DNA să audieze mai multe persoane în dosarul lui Voicu. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite