Ioana Maria Vlas: Vîntu va cădea în picioare, pentru că are informaţii multe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al SOV Invest, Ioana Maria Vlas, a declarat astăzi, într-un interviu la Realitatea Tv, că Sorin Ovidiu Vîntu reprezintă un pericol public, însă pentru că ar fi şantajat şi manipulat în ultimii ani şi nu pentru faptul că l-ar fi favorizat pe Nicolae Popa.

Ioana Maria Vlas susţine că omul de afaceri plăteşte acum pentru că a schimbat direcţia politică.

Editorialiştii Adevărul comentează:

Grigore Cartianu
Ziua în care Vîntu şi-a umilit ziariştii

image

Eugen Chelemen
Câinii din luptele lui Băsescu

image

"În toată această porcărie numită FNI, cea mai murdară treabă, adică scoaterea banilor, era făcută de Nicolae Popa. Acolo s-au cărat sacii de bani. El a făcut treburile cele mai murdare. Să zicem că eu am făcut treburile mai curate un pic - am semnat hârtiile", a spus Vlas.

"SOV trebuia să se gândească atunci când a trecut dintr-o barcă în alta, că cineva îl va face să plătească această consecvenţă politică. Mă mir că a făcut-o. Dacă stau bine şi mă gândesc, m-a dezamăgit. Eu, dacă aş fi fost în locului lui, aş fi ţinut-o langa: ori cea, ori hăis. Ei, acum plăteşte",a opinat Ioana Maria Vlas.

Ea a adăugat însă că în cazul în care nu va fi eliberat, SOV "va cădea în picioare" pentru că ar avea infrmaţii multe despre oameni importanţi care, la un moment dat, vor trebui să-l ajute.

Declaraţiile Ioanei Maria Vlas au fost făcute înainte de decizia pe care o vor da astăzi judecătorii Curţii de Apel Bucureşti în cazul recursului formulat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi a presupuşilor săi complici Alexandru Stoian şi Octavian Ţurcan la decizia de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite