Timişoara: Vitezomanul care a ucis şase oameni se bucură de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Vitezomanul care a ucis şase oameni se bucură de libertate
Timişoara: Vitezomanul care a ucis şase oameni se bucură de libertate

Claudiu Hauptmann pare să fi trecut peste tragedia de la Birda, în care au pierit şase oameni. Vitezomanul cu şase morţi pe conştiinţă se plimbă liber în fiecare zi, în timp ce specialiştii prelungesc expertizele tehnice ale maşinii implicate în accident.

CITEŞTE ŞI:

Constanța: Conduce liniștit după ce a omorât un copil

Braşov: O ambulanţă s-a dat de două ori peste cap, în intersecţie

Timişoara: Ancheta carnagiului din Banat e blocată. Poliţia nu are bani pentru autopsii

Timişoara: Vitezomanul care a provocat carnagiul din Banat a fost operat

Timişoara: EXCLUSIV S-a stabilit cum a provocat vitezomanul de 18 ani carnagiul din Banat |  |  

Timişoara: EXCLUSIV Şeful Poliţiei confirmă posibilitatea arestării vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat |  |  

Claudiu Hauptmann, tânărul care a gonit inconştient şi a condus spre moarte şase oameni, printre care şi iubita sa, a scăpat ieftin. El nu a fost arestat nici după ce a fost pus pe picioare de medicii timişoreni, fiind internat în spital o lună şi jumătate.

Hauptmann a revenit acasă, la Reşiţa. Pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă, Hauptmann poate fi întâlnit aproape zilnic în centrul Reşiţei.

Se simte foarte bine
Acesta are un tonus excelent şi zâmbeşte în permanenţă. Ironia sorţii face ca familia Hauptmann să locuiască într-un bloc situat la doar zece metri de Sala Polivalentă.

În incinta acesteia este postat un afiş cu Adelina Ardelean şi Delia Roşianu, cele două majorete ale Clubului Sportiv UCMR decedate în urma accidentului de la Birda, prima dintre ele fiind chiar fosta iubită a şoferului vitezoman. „Este incredibil cum poate avea atâta stăpânire de sine.

Se comportă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Iese tot timpul în centru, râde, glumeşte şi l-am văzut chiar şi împreună cu băiatul celălalt care a supravieţuit accidentului“, spune un cunoscut al tânărului.

Ancheta poliţiştilor timişoreni este blocată în acest moment de către expertizele tehnice care trebuie făcute automobilelor implicate în accidentul rutier. Claudiu Hauptmann a fost audiat de poliţişti şi spune că îşi aduce aminte foarte puţine detalii despre momentul producerii accidentului. Cristian Budaci, supravieţuitor, îşi urmează tratamentul de refacere.

MAI CITIŢI ŞI:

Timişoara: Carnagiile de pe şoselele din Banat, care au rămas nepedepsite de justiţie |  |   

EXCLUSIV Ce avere au părinţii vitezomanului ucigaş care a provocat carnagiul din Banat |  |   

Timişoara: EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi |  |   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite