Cluj: Vitezomanii de pe YouTube vor fi audiaţi de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia s-a sesizat după ce „Adevărul de Seară“ a publicat mai multe articole despre teribiliştii care postează pe net filmuleţe care îi arată conducând cu viteze mult mai mari decât limita legală.

O nouă înregistrare video a fost postată, ieri, pe internet de un clujean, care s-a filmat la volanul unui Porsche 911 Targa, în timp ce gonea cu 170 de kilometri pe oră. Postarea a fost făcută de pe contul cu numele Ciupei Lucian şi în ea se menţionează că filmuleţul a fost făcut în Cluj-Napoca.
 
Chemaţi la audieri

Contactat de reporterul „Adevărul de Seară“, cel care a postat filmuleţul a recunoscut că se numeşte Lucian Ciupei şi care are un Porsche de culoare roşie. Acesta a filmat indicatoarele de bord ale maşinii sale, un Porsche 911 din anul 1977. Acul kilometrajului a ajuns până la 170 de kilometri pe oră. Postarea a fost făcută la doar patru zile după ce „Adevărul de Seară“ a prezentat un alt filmuleţ făcut de un puşti care circula cu 250 kilometri/oră pe drumul Cluj - Turda.

Filmuleţul a fost postat pe YouTube pe 6 noiembrie cu titlul „250 km junioru cluj turda“. Lucian Ciupei va fi chemat la audieri de poliţişti, însă nu se ştie, deocamdată, ce măsuri legale vor fi luate împotriva lui. „Deocamdată, nu se ştie ce măsuri vor fi luate faţă de acesta, deoarece filmarea nu este realizată cu mijloace omologate. Dacă el nu va recunoaşte că a circulat cu această viteză, sau declară că nu mai ţine minte, Poliţia nu are nicio dovadă care să conteste declaraţia lui“, a explicat Gina Pop, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite