Visul lui Holyfield, spulberat de „Bestia din Est”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanul Evander Holyfield a ratat în weekend şansa de a deveni cel mai în vârstă campion mondial al greilor din istorie. În Elveţia, la Zürich, americanul în vârstă de 46 de ani a

Americanul Evander Holyfield a ratat în weekend şansa de a deveni cel mai în vârstă campion mondial al greilor din istorie.
În Elveţia, la Zürich, americanul în vârstă de 46 de ani a pierdut la puncte în faţa rusului Valuev, acesta din urmă reuşind să păstreze centura cu diamante pe care şi-o pusese în joc.

De partea cealaltă, Holyfield rămâne cu dezamăgirea că nu a putut doborî recordul conaţionalului George Foreman, care cucerea titlul mondial la 45 ani!

“Credeam că am dat totul pentru a ieşi campion mondial din nou, dar acum cred că a venit vremea să mă întorc acasă şi să mă gândesc la viitorul meu”, a spus Evander Holyfield, lăsând să se înţeleagă că meciul cu Valuev ar putea fi ultimul din cariera sa.

Cvadruplu campion mondial, Holyfield a câştigat primul său titlu în 1990, dar din 2001 încoace a obţinut doar 5 victorii în cele 11 partide disputate.

De remarcat că Valuev este campion mondial în versiunea WBA, celelalte trei versiuni importante (WBO, IBF şi WB) fiind deţinute de fraţii Kliciko.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite