Viorel Renu este ţinut departe de Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul-şef Viorel Renu, ofiţerul Poliţiei Timişoara arestat într-un caz de corupţie, în urmă cu două săptămâni, pentru favorizarea infractorului, este ţinut de procurori în

Comisarul-şef Viorel Renu, ofiţerul Poliţiei Timişoara arestat într-un caz de corupţie, în urmă cu două săptămâni, pentru favorizarea infractorului, este ţinut de procurori în Bucureşti.

Avocaţii săi au depus trei cereri de eliberare condiţionată sau sub control judiciar, însă nici poliţistul arestat, nici dosarul său nu au ajuns la instanţa din Timişoara. Procesul de azi, de la Curtea de Apel Timişoara, a fost amânat pentru lipsă de procedură.

„La câte neclarităţi sunt în acest dosar, nu te poţi aştepta la o acţiune logică din partea anchetatorilor”, susţine Carmen Obârşanu, avocatul lui Renu. Surse judiciare susţin că ofiţerul arestat este ţinut la Bucureşti pentru a ceda presiunilor şi a da detalii despre un ofiţer din conducerea Poliţiei Judeţului Timiş, suspectat de DNA de implicare în diverse infracţiuni.

Sursele citate mai spun că anchetatorii de la DNA îl ţin pe Renu departe de arestul Poliţiei Timiş pentru ca acesta să nu fie contactat de ofiţerul superior, încă urmărit. Cei doi ar putea astfel să-şi sincronizeze declaraţiile şi să îngreuneze ancheta DNA.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite