Violatoarea din Tulcea a fost pusă sub urmărire penală. Procurorii o acuză de lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa a ajuns pe prima pagină a tabloidelor străine
Luminiţa a ajuns pe prima pagină a tabloidelor străine

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au decis astăzi începerea urmăririi penale faţă de Luminița Perijoc, cea care a violat un taximetrist sub amenințarea cuțitului.

Ca urmare a externării acesteia din spital, procurorii au audiat-o pe violatoare, context în care s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile. Aceasta va fi cercetată sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tentativă de omor.

Din primele cercetări efectuate în cauză, a rezultat următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de 22/23.08.2012, aflată în stare de ebrietate, învinuita a invitat în apartamentul în care locuieşte singură pe partea vătămată S. N. (taximetrist), căreia îi solicitase în mod repetat în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări şi, ameninţându-l cu un cuţit, l-a obligat să întreţină cu ea relaţii sexuale, iar când acesta a încercat să iasă din locuinţă, i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona capului.

Expertiza psihiatrică efectuată în cauză a concluzionat că învinuita prezenta o intoxicaţie alcoolică acută şi discernământ prezent la momentul comiterii faptelor.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.






Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite