Lui Vîntu i s-a făcut rău în sala de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost eliberat din arest preventiv, omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu i s-a impus să se prezinte în faţa instanţei de câte ori este citat.

Astăzi el se afla în sala de judecată a Tribunalului din Bucureşti, unde s-a înfăţişat pentru un nou termen în dosarul în care este acuzat de favorizarea infractorului, adică a lui Nicolae Popa.

Avocaţii lui Vîntu însă, au rugat magistraţii să-l lase pe clientul lor să plece acasă, deoarece se simte rău, având probleme cardiace şi fiind nevoit neaparat să meargă la spital. SOV a plecat de la Tribunal, cel mai probabil el urmând a fi dus la un spital din Capitală, informează Antena 3.

Judecătorul nu a vrut să amâne acest termen, motiv pentru care în sala de judecată se discută dacă va fi dat un nou termen pentru audierea lui Sorin Ovidiu Vîntu. Deşi avocaţii lui SOV au cerut amânarea procesului, judecatorii au decis ca şedinţa şă continue şi în absenţa sa.

Patronul trustului de presă Realitatea-Caţavencu este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de detenţie pentru păgubirea a peste 300.000 de investitori la Fondul Naţional de Investiţii, alături de Octavian Ţurcan şi Alexandru Stoian.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost trimis în judecată pe 12 octombrie. Potrivit procurorilor, în perioada octombrie 2009 - ianuarie 2010, Sorin Ovidiu Vîntu a transmis din totalul sumei anuale de 200.000 euro, "convenite cu condamnatul Popa Nicolae", două tranşe de 50.000 euro, respectiv 20.000 euro.

Vom reveni cu informaţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite