Vîntu, trimis în judecată pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul patron de la Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vîntu şi reprezentantul său legal în consiliul de administraţie al televiziunii, Ion Ilie Cezar, au fost trimişi luni în judecată, în stare de arest preventinv, pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

Procurorii secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar, pentru şantaj, se arată într-un comunicat.

Potrivit procurorilor, Vîntu şi Cezar l-au ameninţat pe Ghiţă şi l-au obligat să le plătească, în perioada martie-aprilie 2011, suma de 150.000 de euro sau să accepte denunţarea unui contract cu scopul obţinerii injuste, în folosul lor de beneficii materiale cu consecinţa prejudicierii părţii vătămate.

Vezi aici rechizitoriul în dosarul lui Vîntu

Potrivit acuzării, inculpaţii l-au ameninţarea cu uciderea pe Sebastian Ghiţă şi familia sa şi i-au spus că îi vor compromite imaginea publică. În urma ameninţărilor, managerul de la Realitatea TV i-a oferit suma cerută lui Cezar, care urma să îi ofere banii lui Vîntu.

Află pe forbes.ro la ce sumă a fost evaluat Sorin Ovidiu Vîntu în Top 500 Miliardari

Află pe forbes.ro la ce sumă a fost evaluat Sebastian Ghiţă în Top 500 Miliardari

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite