Vîntu află în februarie dacă poate pleca la Viena pentru o operaţie la genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu va afla pe 15 februarie dacă va putea pleca la Viena pentru a se opera, după ce magistraţii Tribunalul Bucureşti a amânat judecarea procesului în care acesta este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul prăbuşirii Fondului Naţional de Investiţii.

Sorin Ovidiu Vîntu nu a fost prezent la tribunal, fiind internat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală.

Avocaţi săi au prezentat instanţei două radiografii, arătând că omul de afaceri a suferit o "fractură rotuliană dreaptă" şi au precizat că acesta doreşte să se opereze la genunchi la clinica din Viena unde anterior a fost operat la inimă, deoarece intervenţia va necesita "cu siguranţă" anestezierea clientului lor, care are probleme cardiace.

Omul de afaceri ceruse judecătorilor să încuviinţeze plecarea sa din ţară "pentru măcar şapte zile", la Viena, pentru operaţie, precum şi pentru efectuarea unei expertize medico-legale.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat, luni după-amiază, la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, pentru o evaluare în vederea unei posibile operaţii la un picior, după ce a suferit o fractură la rotulă, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa, citat de Mediafax.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite