Vîntu: „M-am săturat să vorbesc în şoaptă cu doamna mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, trimis în judecată pentru favorizarea infractorului, a declarat, ieri, că serviciile de informaţii interceptează în România 635.000 de telefoane, iar 23.000 de spaţii ale unor oameni de afaceri şi politicieni  sunt monitorizate audio video.

Declaraţiile au fost  făcute de Vîntu din scaunul cu rotile, pe holul Tribunalului Bucureşti.

„Acesta este regimul împotriva căruia lupt. Nu sunt de acord să vorbesc în şoaptă ca pe timpul lui Ceauşescu. Nu sunt de acord să vorbesc cu doamna mea la ureche aşa cum probabil şi mulţi dintre dumneavoastră o faceţi", a continuat Vîntu.

În sala de judecată, omul de afaceri i-a spus judecătoarei Camelia Bogdan că nu insistă să plece la tratament la Viena, dar că la Spitalul Floreasca din Capi­tală nu există aparatura medicală necesară tipului de operaţie la care ar trebui supus.

Vîntu nu a stat la proces invocând motive medicale şi a părăsit sala de judecată. Instanţa le-a audiat ieri, în calitate de martori, pe Anca Căciulă şi pe Ioana Popa, fosta soţie şi fiica fugarului Nicolae Popa - condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul prăbuşirii FNI. Căciulă l-a criticat pe SOV, despre care a afirmat că „are suflet rău".

„Există momente când îţi faci o părere despre o persoană încă după prima întâlnire. Cred că în cazul meu şi al domnului Vîntu antipatia este reciprocă", a continuat Căciulă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite