Vîntu: Ghiţă a vrut să mă omoare în aprilie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat în faţa judecătorilor că Sebastian Ghiţă a încercat să îl asasineze la 13 aprilie 2011.

Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns astăzi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti în procesul în care este acuzat de şantaj împotriva managerului general al Realitatea Media, Sebastian Ghiţă.

Dacă anul trecut, Vîntu a avut ghinionul să stea şapte zile după gratii, în aprilie omul de afaceri a părăsit arestul preventiv după doar 24 de ore. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au considerat că Vîntu nu reprezintă un pericol social real, deşi omul de afaceri l-ar fi ameninţat cu moartea pe managerul de la Realitatea Media, Sebastian Ghiţă.

De altfel, la dosar se află mai multe interceptări telefonice din care reise stilul agresiv la care apela Vîntu pentru a-şi atinge scopurile. El l-ar fi şantajat pe Ghiţă cu rezilierea contractului de management al Realitatea Media dacă nu-i plăteşte lunar suma de 150.000 de euro. De altfel, omul de încredere al lui SOV, Ilie Ion, zis Nelu Legiune, a fost prins în flagrant în timp ce primea această sumă de la reprezentatul lui Ghiţă. Cu toate acestea, judecătorii au decis şi cercetarea lui Nelu Legiune tot în liberate. Vîntu susţine însă că totul este o înscenare şi că are probe indubitabile care să demonstreze că nu poate fi acuzat de ameninţare şi şantaj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite