Furtună puternică în Capitală: Calea Victoriei s-a inundat în numai cinci minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furtună puternică în Capitală: Calea Victoriei s-a inundat în numai cinci minute
Furtună puternică în Capitală: Calea Victoriei s-a inundat în numai cinci minute

Meteorologii au dat avertizare cod galben de furtună pentru Capitală şi judeţul Ilfov între orele 20.00 - 21.00. În intervalul menţionat, se aşteaptă ploi, vânt puternic şi căderi de grindină.

O ploaie puternică a început, însă, în Capitală, cu circa 10 minute înaintea orei 20.00 şi a încurcat circulaţia (GALERIE FOTO).

Calea Victoriei s-a umplut de apă în numai 10 minute, obligând şoferii să tragă pe partea dreaptă. "Circul cu 5 km la oră de când a început ploaia. Apa este de aproape jumătate de metru şi plouă de doar câteva minute. Sunt foarte mulţi care au tras maşinile pe dreapta pentru că e foarte greu să conduci", a declarat, pentru Adevărul, un şofer prins în trafic pe Calea Victoriei, care a adăugat că timp de  aproximativ 2 minute a fost şi grindină.

UPDATE:
De asemenea, reprezentanţii Poliţiei Rutiere Bucureşti susţin că s-au produs inundaţii la intersecţia Strada Doctor Felix cu Şoseaua Nicolae Titulescu, în zona Spitalului Polizu, unde apa a ajuns până la 50 de centimetri, la intersecţia Bulevardului Iancu de Hunedoara cu Calea Dorobanţilor, precum şi în toate pasajele subterane.
O cititoare ne-a scris că în zona Griviţei nici nu se mai vedea uscatul. "Jur că pe Calea Griviţei aveai impresia că eşti la Venezia", a declarat Ioana.

Vom reveni cu amănunte.


Imaginea a fost surprinsă în această seară, la ora 20.00, în Piaţa Victoriei. Foto: Adevărul

image



Dacă aveţi imagini din trafic, vă rugăm să le trimiteţi la web@adevarulholding.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite