Victor Ponta despre acuzaţiile şefului ANAF: „Blejnar este şeful mafiei personale a lui Băsescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, şeful social-democraţilor
Victor Ponta, şeful social-democraţilor

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, la Palatul Parlamentului, că îl va acţiona în judecată pe şeful ANAF, Sorin Blejnar, pentru acuzaţiile potrivit cărora participările sale la raliuri ar fi sponsorizate de Sorin Ovidiu Vantu şi Dorin Umbrărescu.


"Dacă ieri am anunţat că începem suspendarea domnului Basescu, de ieri aţi inceput deja să auziţi despre mine şi Crin Antonescu toate relele din lume. Blejnar este şeful mafiei personale a lui Băsescu, vine evident la televiziunea lui Băsescu, la TVR, şi mă acuză de nişte prostii. Mi-a zis că nu va arăta hârtiile decât dacă îl dau în judecată, ca să vă arate hârtiile pe baza cărora mă acuză", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului.


El a mai că acuzaţiile împotriva sa vin în contextul declanşării de către USL a procedurii de suspendare a şefului statului.
"Faptul ca am declanşat procedura de suspendare a lui Băsescu o să-i scoată pe toţi mafioţii lui Băsescu", a spus Ponta.

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, l-a atacat, aseară, la o emisiune a postului public de televiziune, pe liderul PSD, Victor Ponta, susţinând că acesta ar fi primit indirect şi direct suma de 300.000 de dolari de la Robert Negoiţă, Sorin Ovidiu Vântu şi Dorin Umbrărescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite