Victor Ciutacu pleacă de la Antena 2, cu tot cu emisiune, la o altă televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul emisiunii "Vorbe Grele" de la Antena 2, Victor Ciutacu, se mută cu tot cu emisiune la un alt post de televiziune, dar rămâne în continuare în funcţia de redactor-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, parte din trustul Intact.

Din toamnă, Victor Ciutacu nu va mai face emisiunea "Vorbe grele" la Antena 2. Jurnalistul refuză deocamdată să vorbească despre proiectele sale profesionale şi se mulţumeşte să precizeze că nu a fost dat afară, fiind mai degrabă vorba despre o hotărâre de comun acord cu patronatul Intact.

"Ne despărţim prieteni. Eu o să rămân la Jurnalul Naţional şi în proporţie de 90% o să fac emisiunea în altă parte", a explicat Victor Ciutacu.

"Nu m-a dat nimeni afară, iar eu nu am lăsat baltă pe nimeni. A fost o decizie grea, luată, de comun acord, încă de la începutul lunii august. Antena 2 avea nevoie de timp să-şi caute înlocuitor, eu aveam nevoie de timp să mă hotărăsc dacă mai am chef să fiu maimuţă de stică şi, dacă da, pe ce cracă să-mi agăţ coada.", scrie Ciutacu pe blog.

Potrivit unor surse, din toamnă, emisiunea lui Victor Ciutacu va fi difuzată, cel mai probabil, pe postul Antena 3.

De asemenea, Dan Diaconescu i-ar fi făcut lui Victor Ciutacu o ofertă pentru grila de toamnă a postului OTV şi ar exista şi o a treia televiziune interesată să preia emisiunea jurnalistului, probabil Realitatea TV scrie Mediafax.

"Nu-mi cereţi să spun unde şi de când, n-am s-o fac înaintea postului respectiv de televiziune. Respect şi contractele semnate, şi cuvântul dat."

Cert e că emisiunea Vorbe grele nu mai figurează pe grila de programe începând cu luna septembrie, punând punct astfel celor aproape 3 ani de existenţă, încă de la lansarea Antena 2 în 2007. 

Aceasta e doar una dintre multele schimbări pe care le face trustul Intact în această vară, în speranţa revigorării audienţelor. Mădălin Ionescu nu va mai prezenta din toamnă emisiunea "Acces direct", fiind înlocuit de Simona Gherghe.

De asemenea, pe 22 februarie 2010, Lucian Mândruţă şi Alessandra Stoicescu au fost demişi de la cârma Observatorului Antenei 1, iar în locul lor a fost adusă, ca o gură de aer proaspăt, Alina Petrescu, de la Antena 3. Întrucât nu a reuşit să facă faţă audienţelor înregistrate de Andreea Esca, ea a fost retrogradată şi a revenit, din 23 august, ca ştiristă la Antena 3. Astfel, Andreea Berecleanu prezintă acum Observatorul orei 19.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite