Victima din „cazul Mircea Stănescu“, identificată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni au stabilit identitatea persoanei care a fost ucisă, sâmbătă seara, pe trecerea de pietoni, de Mercedesul lui Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu.

Poliţiştii bucureşteni au stabilit identitatea persoanei care a fost ucisă, sâmbătă seara, pe trecerea de pietoni, de Mercedesul lui Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu. Aceasta este Gabriel Dumitru Mănescu, în vârstă de 49 de ani. Gabriel Mănescu, de meserie electrician, era căsătorit cu Lucreţia, asistentă medicală, având împreună o fată, Alina, în vârstă de 23 de ani, angajată a unei agenţii de turism.

Familia Mănescu locuieşte de 24 de ani într-un apartament din sectorul 1. Din spusele vecinilor, soţia lui Mănescu este în Grecia. Trupul neînsufleţit a fost ridicat de fiica victimei.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, Gabriel Mănescu traversa pe trecerea de pietoni când a fost lovit mortal de Mercedesul E Class cu numărul B-81-SNT, aparţinând lui Mircea Stănescu. La sosirea poliţiei, Marilena Molnar, prietena lui Mircea Stănescu, a declarat că se afla la volan în momentul producerii accidentului, însă martorii susţin altceva.

Potrivit acestora, automobilul ar fi fost condus de un bărbat care a plecat de la locul accidentului într-un automobil cu numere de Prahova.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite