Viceprimarul din Lupeni, implicat într-un grav accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost grav rănite într-un accident de circulaţie produs, ieri, pe DN66A, în oraşul Aninoasa. Printre răniţi se numără şi viceprimarul

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost grav rănite într-un accident de circulaţie produs, ieri, pe DN66A, în oraşul Aninoasa. Printre răniţi se numără şi viceprimarul oraşului Lupeni, Cornel Lungan, care se afla într-o maşină Dacia, împreună cu un funcţionar al primăriei şi cu şoferul instituţiei.
Potrivit unor informaţii neconfirmate, viceprimarul plecase spre Bucureşti pentru a participa la o întâlnire legată de elaborarea unor programe referitoare la zonele miniere. Accidentul a avut loc într-o curbă la dreapta, în care şoferul primăriei nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Din acest motiv, maşina, un ARO, a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o Dacie care circula regulamentar.
În urma impactului, şoferul Daciei, un bărbat de 51 ani, a decedat. Ceilalţi doi pasageri din autoturism au fost răniţi, ei fiind internaţi la spitalul din Petroşani. Poliţia continuă cercetările, şoferul maşinii ARO fiind învinuit de ucidere din culpă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite