Vedetele de la “Realitatea” care au trecut în tabăra lui Elan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elan Schwartzenberg
Elan Schwartzenberg

De duminică de la ora 18.00 echipa realitatea TV s-a rupt în două tabere: una  care a ales să lucreze la firma lui Sebastian Ghiţă, şi alta ce l-a urmat pe Elan Schwartzenberg la noul sediu din clădirea Willbrouk. 

Vedetele care au trecut de partea lui  Elan Schwartzenberg

Mihai Tatulici, realizator TV

image

"Sunt prea bătrân să mai trădez!" i-a mărturisit astăzi Mihai Tatulici ,în glumă, lui Elan Schwartzenberg motivându-şi decizia de a rămâne în tabăra sa. Tatulici va continua să realizeze emisiunile deja consacrate la Casa Presei: "Strada, scoala si spital"şi " Ultima şansă".

Melania Medeleanu, prezentator TV

Melania Medeleanu este Zâna cea Bună

Melania Medeleanu a mărturisit într-un cerc restrâns că nu banii au fost motivul pentru care a decis să rămână în echipa lui Schwartzenberg, ci promisiunea că va putea demara şi o serie de campanii umanitare de ajutare a copiilor defavorizaţi.

Adriana Nedelea, prezentator tv

image

Adriana Nedelea i-a surprins pe colegii rămaşi la Casa Presei apărând ieri seară prezentând ştirile din clădirea Willbrouk, a lui Schwartzenberg . "Sebi Ghiţă o o oprise pe Nadina Nedelea să plece la Digi cu două săptămâni înainte şi-i mărise salariul ca să rămână. Acum era cu echipa Elan-Vântu. Culmea este că, în urmă cu fix un an, venise la Adevărul pentru că dorea să plece din Realitatea pentru că nu-şi mai primise salariul. Am convins-o atunci să rămână în Realitatea, pentru că mă rugase Vântu să nu o iau la Adevărul, urmând să primeasca ştirile de la 20", a mărturisit Corina Drăgotescu pentru www.impactnews.ro.

Vedetele care au rămas la Casa Presei alături de Sebastian Ghiţă:

Corina Drăgotescu, realizator tv

Corina Drăgotescu a fost prima vedetă care a prins schimbarea de duminică de la ora 18.00, realizând o emisiune alături de Cătălin Striblea. Este om de bază în "tabăra Ghiţă"

image

Cătălin Striblea, realizator tv

Catalin Striblea

Este o achiziţie relativ recentă în grila de programe a Realitatea TV. Realiza de luni până joi de la ora 21 emisiunea Ultima Oră.

Eugen Chelemen, redactor şef

Eugen Chelemen a revenit la Realitatea TV în această vară în funcţia de redactor şef, după ce în trecut mai lucrase la postul de ştiri ca editor.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite