Vedetele au umplut Twitter-ul cu mesaje despre Whitney Houston: Aretha Franklin-" Nici nu pot să mai merg"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după anunțul morții cântăreței Whitney Houston reacțiile din lumea muzicală nu au întârziat să apară. Cei de la Rolling Stone, pe lângă faptul că și-au umplut site-ul cu articole despre Whitney, au strâns toate reacțiile vedetelor de pe rețelele de socializare.

Pe twitter, ceilalți artiști își exprimă durerea:

Mariah Carey @MariahCarey- Am inima frântă și plâng după vestea șocantă a morții prietenei mele, incomparabila Whitney Houston. Nu va fi niciodată uitată, ea avea una dintre cele mai frumoase voci de pe pământ.

Aretha Franklin @ArethaFranklin- nici nu pot să mai merg. E atât de uimitor și de necrezut. Nu îmi venea să cred că citeam așa ceva pe rasterul de la televizor. Sunt alături de Cissy, de fiica sa, de familia ei și de Bobby.

Jennifer Lopez @JLo- Așa o pierdere. Una dintre cele mai bune voci din toate timpurile. Mă rog pentru familia ei...RIP Whitney.

Timbaland @Timbaland- rip 2 Diva legendară, mamă și prietena Whitney Houston. Una dintre cele mai bune voci din toate timpurile, o să ne fie dor de ea. R.I.P Whitney Houston

Cory Booker @CoryBooker- RIP Whitney Houston, o legendă și una dintre cele mai mari artiste din America. Și pentru totdeauna, una dintre cele mai prețioase fiice din Newark și New Jersey.

Pink @Pink -Whitney era motivul pentru care mulți dintre noi făceam ceea ce făceam. Câteva momente furate  cu ea e tot ceea ce avem

John Taylor - Duran Duran @thisistherealJT- Wow..Vești tragice despre moartea lui Whitey Houston's. Sunt alături de copiii ei și de familie.

Mario Lopez @MarioLopezExtra Abia am terminat masa și am auzit vestea tragic despre Whitney. Am rămas fără cuvinte.. Am iubit-o atât de mult... Tocmai vorbeam ieri despre ea cu @RayJ !!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite