Eroul apelor a pierdut lupta cu viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşit de drum pentru Florin Cepraga, eroul din localitatea vasluiană Teişoru. Medicii nu au mai putut face nimic pentru băiatul în vârstă de 16 ani, care în urmă cu o săptămână s-a aruncat în apele barajului Puşcaşi pentru a-şi salva prietenii de la înec.

Vineri seară, la ora 22.30, Florin s-a stins din viaţă, la Secţia Anestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Mircea Cepraga, tatăl lui Florin, a aşteptat în zadar să-şi ia ieri copilul acasă. Corpul neînsufleţit al copilului trebuie supus întâi necropsiei. „Am înţeles de la început că nu mai are şanse să supravieţuiască. Poate aşa a vrut bunul Dumnezeu să-mi ia copilul de lângă mine", ne-a spus printre lacrimi Mircea Cepraga.

Băiatul a intrat în comă profundă la 3 septembrie, după ce a stat mai bine de jumătate de oră sub apă. A fost resuscitat de medici, iar după aproximativ 30 de minute a fost readus la viaţă, dar cu şanse minime de supravieţuire. Doctorii s-au arătat sceptici chiar şi atunci când Florin, după 48 de ore de comă, a deschis ochii pentru câteva secunde.

Florin provine dintr-o familie săracă, drept pentru care autorităţile locale din comuna Puşcaşi, de care aparţine satul Teişoru, au hotărât să le acorde un ajutor financiar de 500 de lei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite