Vasile Blaga, candidat PNL!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În comuna Valea Ursului din judeţul Neamţ, candidatul liberalilor la primărie se numeşte Vasile Blaga. El nu este deloc amuzat că poartă acelaşi nume cu liderul PD-L Alături de Blaga,

În comuna Valea Ursului din judeţul Neamţ, candidatul liberalilor la primărie se numeşte Vasile Blaga. El nu este deloc amuzat că poartă acelaşi nume cu liderul PD-L

Alături de Blaga, alţi doi nemţeni care poartă acelaşi nume cu cel al unor personalităţi politice sau din mass-media candidează pentru posturi de primari în judeţul Neamţ.

Primul care sare în ochi este Vasile Blaga, candidatul PNL pentru funcţia de primar la comuna nemţeană Valea Ursului.

Asemănarea cu Vasile Blaga, aspirantul PD-L la Primăria Capitalei, nu i se pare însă nici măcar amuzantă lui Blaga de Neamţ, din cauza rivalităţii dintre cele două partide din care fac parte cei doi.

"Nu mă interesează ce face celălalt Blaga"

"Ce să fac, să-mi cert părinţii că m-au numit aşa? Lumea din comună mă cunoaşte pe mine ca un om serios, familia mea este respectată şi nu fac legături cu alte persoane. Pe mine nu mă interesează ce face şi cine este Vasile Blaga de la Bucureşti. El este pentru mine un candidat care reprezintă un alt partid", a explicat Vasile Blaga din Valea Ursului.

Oamenii din comună spun că au auzit şi de Vasile Blaga, mai-marele din PD-L, ca fiind acela "care l-a pus la punct pe Boc".

"Din dragoste" sau "Votează-mă"?

Tot pe listele de candidaţi pentru fotoliul de primar, la comuna Alexandru cel Bun, este şi Valeriu Lazarov, din partea PD-L. El ştie exact cine este cel cu care împarte numele, dar nu este foarte impresionat. Cu toate acestea, spune că de multe ori este ţinta glumelor prietenilor care îl compară cu Valeriu Lazarov, producătorul emisiunii "Din dragoste" sau "Surprize, Surprize".

"Ştiu că Valeriu Lazarov este un producător de emisiuni care stă mai mult prin Spania. Unii mă întreabă dacă suntem rude şi, câteodată, mai glumesc şi le spun că-mi este văr, dar doar glumesc, chiar dacă unul dintre părinţii mei este din Bucureşti", a explicat Lazarov de Neamţ. Dacă democrat-liberalul ştie cine este cel care poartă acelaşi nume, cetăţenii din Alexandru cel Bun spun că ştiu doar de Mircea Radu şi că nu au auzit în viaţa lor de Lazarov.

"Eu ştiu un singur Toma, şi acela-s eu"

Şi Mircea Toma este candidat la o primărie nemţeană. Nemţeanul Toma candidează pentru funcţia de gospodar-şef la comuna Văleni şi este susţinut de Partidul România Mare.

El spune că habar nu are cine este ziaristul Mircea Toma, preşedinte al Agenţiei de Monitorizare a Presei şi că nici nu-l interesează. "Nu ştiu cine este acest Mircea Toma. Este o coincidenţă de nume. Eu ştiu un singur Toma, şi acela-s eu. Ei, poate or mai fi şi Toma Credinciosul şi Toma Necredinciosul", a explicat peremistul nemţean.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite